Dodge Challenger Rallye Redline 2012 – Imagini si detalii

Frate, ce-i frumos, e frumos… Si nu doar ca e frumos, da’ ascunde si multe lucrusoare interesante. Se numeste Dodge Challenger Rallye Redline. Pacat ca e un model destinat doar americanilor.

Modelul este bazat pe Challenger SXT Plus, cu motorul V6 Pentastar 3.6 litri, insa cu schimbari pe la sasiu, directie, suspensii si sistemul de franare. Vor fi disponibile 4 culori, Bright Silver Metallic, Tungsten Metallic, Bright White si Pitch Black, toate cu dungile de culoare rosie pe care le vedeti pe capota, acoperis si portbagaj, plus inelele rosii de pe jante.

Ca tot veni vorba de jante, masoara 20 inch si sunt incaltate cu pneuri Firestone Firehawk all-season P245/45R20. Iar in interior, avem un schimbator de viteze Mopar, volan imbracat in piele, padele in spatele acestuia, plus scaune fata incalzite.

Asa cum va spuneam, motorul V6 de 3.6 litri dezvolta 305 CP la 6.350 rpm, cu un cuplu de 363 Nm, lucreaza cu o transmisie automata in 5 rapoarte, directia a fost recalibrata, iar sistemul de franare primeste discuri 345×28 mm fata si 320×22 mm spate.

Pretul? Din punctul meu de vedere, nu unul foarte mare: 28.745 dolari.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Dodge Challenger Rallye Redline 2012 – Imagini si detalii

Comments are closed.