MINI Clubvan Concept vine la Geneva

„Este un van lifestyle compact pentru afaceri si timp liber, este primul prototip de acest gen din segmentul premium.” Asa incepe comunicatul de presa al celor de la MINI, comunicat de presa in care este prezentat noul MINI Clubvan Concept. Si mai spun ca MINI Clubvan combina placerea condusului cu o capacitate extinsa de transport.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, nu stiu de ce s-au gandit la un asemenea model. Nu ma intelegeti gresit… Nu spun ca nu-mi place, dar de aici si pana la a avea un model premium transformat in „furgoneta”…

Cu toate astea, baietii de la MINI ne dau idei si arata in comunicatul de presa cam pe unde si-ar putea face loc Clubvan Concept. Un exemplu ar fi faptul ca s-ar potrivi perfect in flota unui creator de moda. Acelasi lucru s-ar putea intampla si in cazul unui proprietar de galerii de arta, sau unei firme de catering. Nu in cele din urma, un fotograf s-ar putea folosi de un asemenea model pentru a-si cara aparatura, trepiedele si tot ce mai are el nevoie pentru o sedinta foto.

Dupa cum bine ati vazut in imagini, masina are doua locuri, sectiunea cargo intinzandu-se de la usile din spate pana la grila de separare din spatele scaunelor. Podeaua fiind perfect plana, spatiul poat fi utilizat la maxim, si ma refer la toata adancimea interiorului. Tot in partea de cargo exista sase inele de prindere incastrate in podea. Acestea utilizeaza si curele elastice care ar fi de ajutor in momentul in care vrei sa prinzi chestii de diferite lungimi sau greutati.

Desi poate nu pare, Clubvan este un model cu 5 usi. Si nu pentru ca avem bancheta spate, ci pentru ca e mai usor la incarcat. Ai, pe langa cele doua portiere pentru sofer si pasager, ma refer la usile spate, dar si la Club Door, cea care ofera optiunea de incarcare laterala.

In mare, cam asta-i. Aaaa…nu v-am spus care ar fi baza, dar cred ca deja v-ati dat seama ca discutam despre MINI Clubman.

Sursa MINI

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “MINI Clubvan Concept vine la Geneva

Comments are closed.