Ford B-MAX – Prima imagine cu modelul care urmeaza a fi construit la Craiova

Asta ar fi prima imagine cu noul Ford B-Max, model care va urca pe linia de productie la uzina din Craiova. Va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva, insa pana atunci sunt convins ca vom mai avea parte si de alte fotografii.

Si n-arata rau deloc… Iar dintre lucrurile care merita mentionate, ar fi in primul rand motorizarile. De fapt e doar una, EcoBoost de 1.0 litri, dar cu doua niveluri de putere, si anume 100 si 125 CP. Insa vom avea de a face si cu Duratorq TDCi.

Apoi, un lucru interesant: pilonii B sunt integrati in portiere, lucru care nu va putea decat sa-i bucure pe cei care urmeaza sa urce in masina, accesul fiind mult mai usor. Comparativ cu conceptul, a disparut grila cromata fata, dar, dupa cum era si normal, au aparut manerele pentru portiere, iar scaunele spate vor fi rabatabile 60/40.

„B-MAX combina un design incitant si inovator, cu dotari care inainte puteau fi gasite doar pe masinile mai mari. Este o masina complet noua, care raspunde nevoilor unui numar tot mai mare de clienti care isi doresc mai mult de la o masina de clasa mica.” a declarat Stephen Odell, CEO Ford Europa.

Asa ca, anul asta, vom avea parte de un nou model pe piata din Romania. Mai mult, de unul facut la noi! 🙂

Pentru o mai buna calitate a imaginii

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Ford B-MAX – Prima imagine cu modelul care urmeaza a fi construit la Craiova

Comments are closed.