Land Rover Defender Blaser Edition pentru Germania

Pentru pasionatii de vanatoare, cred ca e modelul potrivit. Se numeste Land Rover Defender Blaser Edition si a fost facut in colaborare de catre Land Rover Germania si compania Blaser (cunoscuti pentru armele de vanatoare).

Vor fi fabricate doar 60 de unitati si beneficiaza de finisaj Keswick Green pentru exterior, bare de acoperis, winch electric, protectie pentru grila frontala, scaune imbracate in piele si cu broderii pe tetiere, plus logouri Blaser pe portierele fata si pe invelitoarea rotii de rezerva.

In portbagaj, asa cum bine vedeti si in imagini, este montata o cutie in care pot fi tinute pana la 5 arme, iar in partea de jos este destul loc pentru munitie si alte „acareturi”.

Motorul, un turbo diesel de 2.2 litri, asigura 122 CP si 360 Nm, zic eu, destul cat sa-si faca treaba exact acolo unde trebuie: la vanatoare. 🙂

Cu un pret de 49.500 euro, noul Land Rover Defender Blaser Edition va fi expus si la Jagd & Hund, una dintre cele mai mari expozitii pentru vanatoare si pescuit din Europa.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Land Rover Defender Blaser Edition pentru Germania

Comments are closed.