Citroen DS3 Ultra Prestige ajunge in Marea Britanie

Citroen DS3 Ultra Prestige a fost prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Si pentru ca se pare ca a fost un succes, modelul ajunge si in Marea Britanie.

Evident, design-ul este cel care l-a facut pe Ultra Prestige sa fie cautat. Atat cel interior, cat si cel exterior. Avem scaune fata facute special pentru el si imbracate in piele in doua tonuri de culoare, un bord imbracat in piele alba Alpine si „brodata” cu sigla DS, instrumente de bord tot albe, pentru a se asorta cu restul, plus elemente din piele pe panourile portierelor si cotiera centrala.

Si nu sunt singurele lucrusoare. Mai are aer conditionat automat, sistem Hi-Fi, Bluetooth, navigatie, senzori de parcare, blocuri optice automate, tot automate sunt si stergatoarele, oglinzi electrice incalzite.

In exterior, pot fi alese doua culori pentru finisajul exterior, Polar White si Thorium Grey, ambele cu plafon de culoare neagra, un eleron de acoperis, geamuri spate fumurii si jante de 17 inch.

Motorizarea este asigurata de un THP de 155 CP cuplat la o transmisie manuala in 6 rapoarte, dar si de un e-HDI de 110 CP, cu sistem stop/start si transmisie manuala in 6 trepte. Primul vine cu un consum de 6.0 litri/100 km, in timp ce diesel-ul are un consum de 3.8 litri/100 km si emisii de CO2 de 99 g/km.

Pretul pentru Marea Britanie este de 24.800 euro pentru benzinar si 25.100 euro pentru diesel.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu