Lexus LF-LC Concept a fost dezvaluit

Unde altundeva decat la NAIAS (North American International Auto Show). Iar design-ul noului Lexus LF-LC Concept ar arata directia catre care se indreapta compania in ceea ce priveste viitoarele lor modele.

Ce avem noi aici? Pai avem un hibrid sport coupe, cu pozitionare 2+2 si cu tot felul de noutati in ceea ce priveste tehnologia. Avem lumini de ceata verticale, avem un plafon din sticla, avem evacuare cu patru conducte, iar in interior avem un LCD de 12.3 inch, avem clima, avem navigatie, avem chiar si controlere touch-screen pe portiere, cele din urma operand impreuna cu geamurile, oglinzile retrovizoare, sau cu scaunele.

Inca nu se stie cu exactitate ce l-ar face pe Lexus LF-LC „sa se miste”, insa e clar un motor frontal, care lucreaza impreuna cu sistemul rear-wheel-drive si cu Advanced Lexus Hybrid Drive.

Barfele spun ca acesta ar fi inlocuitorul lui SC, iar numele ar fi LC 600h. Daca ar fi asa, sub capota ar sta un V8 de 5.0 litri, care dezvolta 500 CP si care reuseste sa ajunga la 100 km/h in mai putin de 5 secunde.

Sursa WCF

Inca un filmulet si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Lexus LF-LC Concept a fost dezvaluit

Comments are closed.