Mercedes-Benz SL-Class 2013 – Imagini oficiale si detalii

A venit momentul si pentru Mercedes-Benz SL-Class 2013. E gata, arata bine, face de toate. El e…

Cu destul de multe lucrusoare imprumutate de la SLK, nenea SL vine cu o capota ventilata, cu grila noua, blocuri optice marisoare, lumini LED la partea din spate si evacuare cu doua conducte. Interiorul primeste tapiterie din piele, elemente metalice si din lemn, prize rotunde de aer, schimbator de viteze cu un nou look si un sistem audio la fel de nou.

Plafonul metalic retractabil are un frame din magneziu care-l face cu aproximativ 6 kg mai usor decat al predecesorului. Si desi nu pare vreo smecherie, scaderea in greutate ajuta destul de mult centrul de greutate al masinii. Tot el, acoperisul, mai poate fi echipat si cu un panou din sticla numit Magic Sky Control.

Vor exista doua motoare disponibile. Un entry-level V6 de 3.5 litri care dezvolta 306 CP si 370 Nm, dar si un SL500, cu un V8 twin-turbo de 4.7 litri, cu 435 CP si 699 Nm. Primul reuseste sa ajunga la 100 km/h in 5.9 secunde si are un consum de 6.8 litri/100 km, in timp ce al doilea, “dovedeste” sprintul 0-100 km/h in doar 4.6 secunde.

Ce mai poate face masina? Vedeti in filmuletele de mai jos. πŸ™‚

Sursa WCF

Mai multe imagini si filmulete in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mercedes-Benz SL-Class 2013 – Imagini oficiale si detalii

Comments are closed.