Abarth aduce noi modele la Bologna Motor Show

Mai exact 4 la numar. Cu 4 noi modele va veni Abarth la Salonul Auto de la Bologna.

Si avem asa: Abarth Punto Scorpione, versiune cu finisaj exterior negru mat, suspensie revizuita, o evacuare montata median, scaune sport si pedalier din otel inoxidabil. Motorul este un MultiAir de 1.4 litri, care dezvolta 180 CP si 270 Nm, cu un sprint de 7.5 secunde intre 0 si 100 km/h si o viteza maxima de 216 km/h. Ca sa stiti, doar 99 de unitati vor fi fabricate.

Trecem la Abarth 695 Assetto Corse, un concept racing, cu un kit aerodinamic, care pe langa altele contine geamuri Lexan, un sistem de franare performant, roll cage si jante de 17 inch. Propulsorul de 1.4 litri, care mai e si supraalimentat, dezvolta 205 CP si este cuplat la o transmisie secventiala.

Ultimele doua ar fi Abarth 595 Turismo si Abarth 595 Competizione. Diferentele dintre cele doua nu-s asa multe. Turismo vine cu doua tonuri de culoare pentru exterior, in timp ce Competizione beneficiaza doar de gri (Grigio Record). Apoi, jantele difera ca design, insa masoara 17 inch pentru ambele masini. In interior, scaune sport imbracate in piele si volan sport, la fel, pentru ambele.

Nu in cele din urma, impart chiar si acelasi motor: un Turbo T-Jet de 160 CP si 230 Nm, cu un sprint 0-100 km/h facut in 7.4 secunde si o viteza maxima de 211 km/h.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Abarth aduce noi modele la Bologna Motor Show

Comments are closed.