RCA Ieftin pune la bataie 5 Dacia Duster

Iata ca a venit momentul ca baietii de la RCA Ieftin sa nu va ofere doar un RCA ieftin. A venit momentul in care sa va ofere nu unul, nu doua, ci 5 Dustere. Cu ce ocazie? Pai cu ocazia implinirii celor 5 anisori de cand functioneaza. Cate unul pentru fiecare an. Iar cei 5 ani nu pot dovedi decat ca sunt niste oameni seriosi, care-si fac bine treaba.

De aceea, Impusca un Duster. Nu…stai…nu trage… Asta e doar numele campaniei celor de la RCA Ieftin. Ce trebuie sa faci? Intra aici si o sa vezi. Pe scurt, o sa-ti dau si eu cateva detalii. In primul rand trebuie sa stii ca ai timp pana pe 12.12.2011. Apoi, exceptand cele 5 Dustere, sunt convins ca te intereseaza ce se mai castiga. Si avem asa:

Premiul I: 1500 euro
Premiul II: 500 euro
Premiul III: 250 euro
25 de premii de 50 euro

Cum castigi? Aduci minim 5 prieteni si vei intra automat in tragerea la sorti unde castigi un premiu de 1500 euro sau alte 25 de premii de cate 50 euro. Insa, daca esti intre primii 28 care aduc cei mai multi participanti la concurs, castigi, fara tragere la sorti, premiile pe care le-ati vazut mai sus.

Hai, ca nu-i complicat deloc. Trebuie doar sa citesti cu atentie cum se poate “impusca un Duster”. Si spor la joaca. 🙂

Author: Sorin Grumazescu