Mercedes-Benz F 125! a debutat la Frankfurt

Teoretic, ceea ce vedeti in imagini ar putea fi pe strazi in 2025. Practic, nu stiu daca e chiar asa. Oricum, e un model care se adreseaza viitorului, sau de pe care vor putea fi imprumutate elemente in viitor. Si se numeste Mercedes-Benz F125!. Nu, n-am gresit punctuatia… Asa se numeste: MB F125!. 🙂

Tot teoretic, nu stiu daca ar mai avea nevoie de vreo prezentare. Ar fi destul sa ne uitam la poze. Vorbim de Mercedes, deci lux, lux, lux si iar lux. Cu toate astea, cred ca e bine sa facem unele precizari.

Mai intai si mai intai, trebuie sa stiti ca vorbim despre un hibrid plug-in fuel-cell. Deci avem asa: baterii litiu-sulf de 10 kWh, un rezervor de hidrogen si patru motoare electrice, cu o putere totala de 313 CP. Ei bine, toate astea reusesc sa traga jucaria pana la 100 km/h in 4.9 secunde, inainte de a ajunge la viteza maxima de 220 km/h. Mai mult, „ideea” celor de la Mercedes reuseste sa parcurga 50 de kilometri exclusiv electric, celulele marind autonomia pana la 1.000 de kilometri.

Spuneam ca vorbim despre Mercedes si despre lux. Dar nu e totul. Tehnologia e si ea atat cat trebuie, acolo unde trebuie. Instrumente de bord 3D, un display retractabil de 17 inch, un sistem infotainment @yourCOMAND controlat vocal si digital, conexiune la internet si multe altele.

Ce se va concretiza din toate acestea? Vom vedea. Eu sper sa fie cat mai multe… 🙂

Sursa WCF

Inca un filmulet si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mercedes-Benz F 125! a debutat la Frankfurt

Comments are closed.