Echipajele BMW Team RLL au urcat pe podium la Road America

” alt=”” title=”bmw_alms_road_america” width=”480″ height=”296″ class=”aligncenter size-full wp-image-66703″ />

N-au prins prima pozitie, dar sa urci cu doua echipe pe podium, e ceva. S-a intamplat la ALMS (American Le Mans Series) Road America, unde cele doua BMW M3 GT au reusit aceasta performanta.

Dupa patru ore, la final, Dirk Werner (Germania) şi Bill Auberlen (SUA), cu masina BMW M3 GT cu numarul 55, s-au asezat pe pozitia a doua, in timp ce Dirk Muller si Joey Hand, cu masina cu nr. 56, au terminat pe trei. Astfel, BMW Team RLL este lider in ierarhia echipelor, iar BMW este pe prima pozitie in topul constructorilor.

“Ne dorim sa castigam fiecare cursa. Am incercat din rasputeri si parea ca vom reusi si de aceasta data, dar nesansa a facut sa fim prinsi in trafic de cateva ori. Am fost in locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Am avut opriri excelente la standuri – cred ca au fost cele mai bune din acest an. La boxe am fost mai buni decat oricine. Echipajul #55 a riscat si a functionat in favoarea lor. Bill si Dirk au facut o treaba foarte buna. Masina #56 a fost blocata in trafic de adversarii de la Lizards si Corvette, dar au continuat sa-i urmareasca. Ne-am fi dorit sa castigam, dar am reusit o dubla clasare pe podium – nu strica locul al doilea si al treilea. Ne-am clasat inaintea principalilor adversari, asa ca am marit avansul fata de Corvette in ierarhia echipelor, pilotilor si constructorilor. Masinile BMW ale echipei noastre sunt rapide si fiabile. Etapa viitoare, de la Baltimore, ne propune o batalie pe un circuit stradal. Sa vedem ce va fi!” a declarat Bobby Rahal, managerul echipei.
Urmeaza cea de a saptea etapa din ALMS, care va avea loc pe 3 Septembrie, cu ocazia Grand Prix Baltimore.

Sursa BMW

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu