Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe Black Series โ€“ Imagini si informatii

Cam acesta ar fi cel mai puternic C-Class din toate timpurile, Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series.

De ce ar fi cel mai puternic? Pentru ca discutam despre o transmisie AMG SPEEDSHIFT MCT in 7 rapoarte, un motor V8 de 6.3 litri, care dezvolta 517 CP, cu 30 CP mai mult decat C63 AMG cu pachetul de performanta, dar si pentru cei 620 Nm. Asta inseamna ca de la 0 la 100 km/h poate ajunge in 4.2 secunde si cica e โ€žprovizoriuโ€.

Daca nu ati stiut pana acum, Black Series este la cea de a patra generatie din 2006 incoace. Ce mai avem pe el? Suspensii sport AMG, un sistem de franare tot AMG, disponibil si cu discuri ceramice, jante de 19 inch, pneuri 255/35 R 19 fata respectiv 285/30 R 19 spate.

Apoi, avem o imagine destul de agresiva (asa cum era de asteptat), prize de aer laterale (la roti), splitter, o capota cu alte doua prize de aer, evacuare cu patru conducte trapezoidale, difuzor, plus un eleron de portbagaj.

Mergem la interior, unde gasim scaune sport AMG, panourile portierelor sunt imbracate intr-un material sintetic, evident, de calitate, bancheta spate a fost scoasa pentru a mai reduce din greutate, insa exista si posibilitatea montarii a doua scaune individuale. Volanul este imbracat in piele nappa, logo-ul Black Series sta frumos pe bord, pe praguri scrie AMG, iar pedalierul este la fel de sport ca intreaga masina. ๐Ÿ™‚

Modelul va ajunge pe piata in Ianuarie 2012, preturile urmand a porni de la 115.430 euro.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu