Divizia de automobile rulate BMW Group, BMW Premium Selection, din 17 iunie in Romania

Incepand de saptamana trecuta, BMW Group aduce prin reteaua nationala de dealeri, divizia de automobile rulate BMW Premium Selection. Este vorba de peste 3.000 de automobile BMW, fie din parcul local, fie masini de companie apartinand companiei BMW AG Germania. Modelele au o vechime cuprinsa intre 6 luni si 5 ani, iar oferta o gasiti integral la BMW Premiumselection.

Fiind vorba de BMW, discutam despre o calitate care nu poate fi pusa la indoiala, plus o serie de programe si servicii intre care o sa gasiti garantie completa de 24 luni, pachete de service sau verificarea istoricului masinii. „Un client trebuie sa aiba la fel de multa incredere intr-un automobil BMW Premium Selection, ca la achizitia unui automobil nou. Avem in spate nu promisiuni, ci servicii concrete, fara precedent pe piata din Romania,” a explicat Alexandru Dobre, Sales Manager BMW Premium Selection.

Asadar, baietii vin cu cea mai mare perioada de garantie a automobilelor rulate (24 luni), lucrari gratuite de mentenanta in primele 12 luni sau 10.000 km, plus serviciul de asistenta rutiera gratuita (non-stop). Aici se mai adauga, optional, pachetul Service Inclusive, versiunea de baza acoperind reviziile pentru primii 5 ani sau 100.000 km, aceasta fiind transmisibil in cazul vanzarii masinii. Pachetul BMW Basic Service Inclusive poate fi extins cu BMW Service Inclusive sau BMW Service+Repair Inclusive si/sau pentru 6 ani sau 120000 km, acoperind pretul operatiunilor de service atat in tara, cat si peste granita.

Tot ei, mai pun la dispozitie si ofertele de tip buy-back sau trade-in, dar si o oferta de leasing speciala, prin BMW Financial Services, perioada de finantare fiind de pana la 5 ani. „Prin acest proiect ne adresam clientilor de modele second hand, care efectueaza tranzactii one to one. Este o piaţa cu un potential important, numai in perioada ianuarie-aprilie inregistrandu-se peste 5800 de tranzactii de modele BMW. Atuurile noastre vor fi serviciile exceptionale, oferta deosebit de bogata si increderea sustinuta pe un pachet de garantii fara egal,” a mai spus Alex Dobre.

Si inca un lucru: in cazul masinilor importate din Germania, pretul afisat pe site include costurile de transport si livrare, dar nu include taxa de prima inmatriculare.

Sursa BMW

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Divizia de automobile rulate BMW Group, BMW Premium Selection, din 17 iunie in Romania

  1. Eu nu zic. Masinile sunt aproape noi si faptul ca sunt garantate de BMW le mai adauga la valoare. Dar cel mai ieftin BMW Seria 3 de acolo este la pretul de plecare al celui nou (aceeasi motorizare).

    Or fi cateva optionale in plus, dar tot mi se pare cam aiurea pretul…

Comments are closed.