Mercedes SLS AMG Roadster 2012 – Imagini si detalii

Acesta ar fi noul Mercedes-Benz SLS AMG Roadster 2012, model care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Nu prea am ce comenta… E Mercedes si e un roadster care arata excelent. Discutam despre un soft-top care poate fi coborat in mai putin de 11 secunde, la viteze de pana la 50 km/h. Este complet automatizat, geamul spate este din sticla, iar partea interesanta e ca nu „papa” nimic din spatiul portbagaului. Cei 173 litri, raman 173 litri.

Desi nu cred ca era cazul sa va mai spun, in interior avem tapiterie din piele, elemente metalice, scaune AMG, un sistem audio Bang & Olufsen, plus un sistem AMG Performance Media, sistem care ofera in timp real informatii despre masina.

V8, 6.3 litri, 571 CP, 650 Nm, cutie dublu embreiaj in sapte rapoarte, un sprint de 3.7 secunde pana la 100 km/h si o viteza maxima de 317 km/h. Cam asta ar fi sub capota, deci acelasi propulsor ca in cazul SLS Gullwing.

Si pentru ca discutam despre un decapotabil, inginerii au facut cateva modificari pentru a „intari” putin sasiul. Dar chiar si asa, masina nu va cantari mai mult de 1.661 kg, deci cu 40 kg mai mult decat versiunea coupe.

Preturile inca nu au fost anuntate, dar incepand din toamna, atunci cand masina va ajunge in showroom-uri, le vom afla.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Mercedes SLS AMG Roadster 2012 – Imagini si detalii

Comments are closed.