Dacia Duster No Limit – Detalii si imagini

Dupa ce acum cateva zile va aratam primele imagini cu Duster-ul care va participa la Pikes Peak International Hill Climb, iata ca au aparut mai multe fotografii si detalii. Modelul se numeste Dacia Duster No Limit si speram ca la Pikes Peak, intr-adevar sa nu aiba nicio limita. πŸ™‚

Modelul este construit de catre Tork Engineering impreuna cu cei de la Renault Sport Technologies, va participa la ceea ce se cheama Unlimited Class, clasa la care regulamentul este putin mai β€žbland”, deci designerii au putut sa se β€žjoace” in voie cu masina. Tocmai de aceea, Duster-ul a primit un sasiu tubular, un body din materiale foarte usoare, dar si un enorm eleron la partea din spate.

Sub capota va β€žtoarce” un V6 de 3.8 litri imprumutat de la Nissan GT-R, puterea dezvoltata fiind de aproximativ 862 CP, iar transmisia folosita va fi una secventiala in sase rapoarte.

Noul Duster No Limit va fi pilotat de catre Jean-Philippe Dayraut, omul care a urcat de trei ori pe cea mai inalta treapta a podiumului la Trophee Andros.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Dacia Duster No Limit – Detalii si imagini

Comments are closed.