Pininfarina Coupe Concept semnat Peter Norris

Pininfarina Coupe Concept este lucrarea lui Peter Norris, absolvent al Transportation Design, Coventry University. Omul nostru a lucrat mai bine de 10 ani pentru cateva jocuri video, iar mai nou, incearca sa se faca remarcat de catre industria de film.

Initial, Norris a vrut sa faca un model care sa aduca mai mult cu “linia” Fiat Coupe. Fiind si proprietar de 16V Turbo Coupe, a gandit ca ar fi o idee buna sa reinventeze masina, dar cu ceva linii moderne.

Si asa a aparut Pininfarina Coupe. Un model cu motor pe fata si un sistem rear-wheel-drive, adica un coupe in toata puterea cuvantului. Linii curate, dar care dau o imagine excelenta, fara prea multe prize de aer de mari dimensiuni, lucru care de cele mai multe ori strica din look, blocuri optice si lumini subtiri cat se poate de simple la partea din spate

Evident, ar mai fi cateva modificari de facut, dar asta doar in situatia in care masina ar putea intra in productie. Pentru moment, arata ok asa cum e. Daca aveti vreun gand sa-l contactati pe designer, il gasiti la pjn7 (at) hotmail.co.uk.

Sursa Diseno Art

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Pininfarina Coupe Concept semnat Peter Norris

Comments are closed.