BMW Yacht Club Romania – Pasiune pentru performanta

BMW Romania a incheiat un parteneriat cu Yacht Club Romania, ideea fiind promovarea performantei in cadrul yachting-ului offshore. Mai mult, in urma parteneriatului incheiat, se va organiza si cea de a treia editie a Campionatului BMW de Yachting Offshore al Romaniei, campionat care include BMW Black Sea International Regatta si finala campionatului – Regata BMW Romania.

“Placerea de a conduce nu se limiteaza pentru BMW la masini. Este pasiunea de a fi pe primul loc in tot ceea ce faci, iar competitiile de yachting offshore, acolo unde a conduce si a fi pe primul loc presupun un efort, calitati si performante deosebite, sunt locul unde valorile BMW se regasesc pe deplin”- spune Nina Velteran, Marketing Manager, BMW Group Romania.

Prima editie a campionatului a fost in 2008, iar cea de anul acesta va cuprinte patru competitii: BMW Black Sea International Regatta, Regatta Nautic Life Beneteau, Regatta Callatis si finala campionatului, Regata BMW Romania, toate etapele facand parte din Calendarul Oficial al ISAF (International Sailing Federation) 2011. Interesant este faptul ca parteneriatul nu se limiteaza doar la Romania, in 2012 fiind programat primul Black Sea Offshore Yachting Championship, facut in colaborare cu Bulgaria, Turcia, Ucraina si Rusia.

“Pentru noi parteneriatul cu BMW reprezinta un sprijin deosebit, sprijin care vine din partea unei marci care a promovat si promoveaza ca valori calitatea si performanta, inclusiv in cadrul competitiilor de yachting offshore ca America’s Cup si BMW Sailing Cup” – a declarat Bogdan Alexandrescu, CEO Yacht Club România.

Prima etapa CYOR va incepe pe 18 Mai, la Mangalia si este singura competitie de Yachting care se desfasoara intre doua tari (Bulgaria si Romania), la care participa echipaje din Romania, Bulgaria, Ucraina si Turcia. Juriul este format din reprezentantii tarilor participante, dar la care se adauga Grecia si Franta. Serviciul de prognoza meteo va fi asigurat de catre Weather Routing Inc. US, companie care ofera servicii meteo pentru cele mai importante competitii de yachting la nivel mondial.

“Iniţiativa României de a realiza primul Campionat de Yachting Offshore al Mării Negre are acum un partener pe măsură – BMW Group România. Doi parteneri care împărtăşesc pe deplin aceleaşi valori pot să ducă mai departe pasiunea pentru performanţă şi de ce nu, să demonstreze că România poate promova aceste valori mai departe” a mai adaugat Bogdan Alexandrescu, CEO Yacht Club Romania.

Sursa BMW

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu