Jucatorii de la Arsenal picteaza cu masinute Citroen

Nu, nu s-au lasat de fotbal, dar din cand in cand, mai toata lumea ar trebui sa faca si ceva fapte bune, nu? Tocmai de aceea, jucatorii de la Arsenal Londra au fost la „ora de pictura”. Si nu cu pensule, ci cu masinute Citroen C4 radio-comandate.

Opera de arta reprezinta bucuria marcarii unui gol, a fost prezentata la sediul clubului Arsenal si face parte din campania „Be A Gooner. Be A Giver”, campanie initiata de club pentru a strange fonduri pentru asociatia Centrepoint, care se ocupa de tinerii fara adapost.

Artistul principal este Ian Cock, el incepand sa picteze opera in timpul meciului Arsenal – Fulham, in Decembrie 2010. Aceasta a fost finalizata de catre jucatorii Gael Clichy, Laurent Koscielny si Wojciech Szczesny, impreuna cu doi tineri care sunt sustinuti de fundatia Centrepoint.

„Este pentru a doua oara cand particip la un proiect initiat de Arsenal si sustinut de Citroen. A fost creativ si sper sa strangem cat mai multi bani pentru tinerii care nu au o casa”, a spus Gael Clichy.

In cadrul campaniei, clubul si-a propus sa stranga 500.000 lire, banii urmand sa fie folositi pentru renovarea unei cladiri din renumitul cartier Soho, care adaposteste tineri de pe strazi, oferindu-le sansa sa inceapa o noua viata.

Ce a iesit cu opera de arta, vedeti mai jos, dar inainte va mai spun ca aceasta va fi scoasa la licitatie luna viitoare, la balul anual de caritate organizat de catre Arsenal.

Sursa Citroen

Pentru o mai buna rezolutie a imaginii

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Jucatorii de la Arsenal picteaza cu masinute Citroen

Comments are closed.