Peugeot SXC Crossover Concept vine la Shanghai

Peugeot a prezentat primele imagini cu viitorul lor crossover, SXC Concept, model care va fi prezent la Salonul Auto de la Shanghai.

Designul apartine celor de la Shanghai China Tech Center si a fost conceput astfel incat sa se „muleze” perfect pe gusturile pietei chineze. Masoara 4.870 mm lungime, 2.040 mm latime si 1.610 mm inaltime, iar cel mai notabil lucru din cate-mi dau seama, este faptul ca la partea din spate, masina beneficiaza de usi cu deschidere inversa.

Imaginea este completata de blocurile optice fata, luminile de zi LED, jantele de 22 inch si aceeasi tehnologie LED si la blocurile optice spate in forma de bumerang. Alaturi de acestea, masina mai primeste diverse elemente din aluminiu, camere in locul oglinzilor retrovizoare si un plafon transparent.

Sub capota ar fi un THP de 1.6 litri, care dezvolta 218 CP, plus motoare electrice care asigura functionarea in bune conditii a sistemului FWD. Totalul este de 313 CP. Chiar daca vi se pare mult si va asteptati la un consum exagerat, o sa aveti o surpriza: doar 5.8 litri/100 km si emisii de CO2 de 143 g/km.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Peugeot SXC Crossover Concept vine la Shanghai

Comments are closed.