Mihai Marinescu este pozitia a 3-a dupa Silverstone

După ce în cadrul antrenamentelor de Vineri Mihai Marinescu a scos cel mai bun timp la cursa de la Silverstone, Sâmbătă, în cadrul primei curse de Formula 2 a sezonului 2011, baiatul nostru a reuşit un frumos loc 4.

Braşoveanul a plecat de pe a cincea poziţie a grilei de start, dar după primul tur în care Brundle a greşit puţin, Mihai a reuşit să se aşeze pe locul patru, rămânând acolo până la finalul cursei. Primii clasaţi înaintea lui Mihai Marinescu au fost: Mirko Bortolotti, Will Bratt şi Miki Monras.

Astăzi, în cea de a doua etapă de la Silverstone, românul a plecat de pe poziţia 9. După primul tur, Mihai a urcat frumos pe poziţia 6 unde a şi rămas până la sfârşit. Bratt a fost descalificat după ce a primit steagul negru şi nu a oprit, iar Mihai a urcat incă o poziţie. So, în ordinea “numerelor de pe tricou”, primele poziţii au fost ocupate de: Miki Monras, Will Bratt, Marko Bortolotti, Christopher Zanella, Mihai Marinescu.

Astfel, după cursa de la Silverstone, clasamentul general arată aşa:

1. Mirko Bortolotti – 43 puncte
2. Miki Monras – 40 puncte
3. Mihai Marinescu – 22 puncte
4. Christopher Zanella – 21 puncte
5. Tobias Hegewald – 20 puncte
6. Will Bratt – 18 puncte
7. Jack Clarke – 12 puncte
8. Ramon Pineiro – 10 puncte
9. Armaan Ebrahim – 6 puncte
10. Kelvin Snoeks – 4 puncte

Felicitari, Mihai! Şi mult succes în continuare! Suntem alături de tine şi in Franţa şi în toate etapele care urmează. 🙂

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mihai Marinescu este pozitia a 3-a dupa Silverstone

Comments are closed.