Chevrolet Camaro 2012 – Modificari, plus o editie speciala

Odata cu sarbatorirea celor 45 de ani Camaro, cei de la Chevrolet au pregatit cateva modificatri pentru Camaro 2012.

Principala noutate de pe aceasta versiune se afla sub capota, unde motorul V6 de 3.6 litri dezvolta 323 CP la 6.800 rpm, o crestere de 11 CP fata de actuala generatie. Si chiar adca discutam despre o crestere, la partea de consum nu s-a schimbat nimic: avem tot 7.8 litri/100 km. Motorul este si mai usor cu 9.3 kilograme, acest lucru fiind obtinut prin cateva modificari: cilindri, o pompa noua de combustibil, injectoare si alte cateva lucruri.

Suspensiile au fost si ele modificate, au fost inlocuite jantele cu unele de 20 inch din aluminiu, iar la interior, instrumentarul de bord a fost redesenat.

Alaturi de Camaro 2012, cei de la Chevrolet au pregatit si o editie aniversara, care se numeste Camaro 45th Anniversary Special Edition si care va fi prezent pe 15 Aprilie la evenimentul Camaro5 Fest II . Acesta va fi oferit in doua niveluri de echipare, 2LT si 2SS, atat pentru coupe, cat si pentru convertible.

Pe langa noutatile aduse de modelul 2012, masina mai primeste un finisaj Carbon Flash Metallic, jante dark silver de 20 inch, eleron spate, blocuri optice HID, tapiterie din piele pentru interior, cusaturi (rosii, albe si albastre) pentru scaune, volan, schimbator si manerele portierelor, dar si cateva logo-uri care te anunta ca aceasta este o editie speciala.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Chevrolet Camaro 2012 – Modificari, plus o editie speciala

Comments are closed.