Prima victorie pentru MINI Countryman in motorsport

Andrea Navarra reuseste sa se pozitioneze in fruntea clasamentului dupa prima etapa din campionatul de macadam al Italiei, Rally dell’Adriatico, la bordul unui MINI Countryman S2000.

Cei doi, adica Navarra si Simona Fedeli, au fost pe prima pozitie inca de la inceput si pana la finalul cursei, traseul insumand 100 de kilometri. Pe pozitia a doua s-a aflat Andreas Mikkelsen la bordul unei Skoda Fabia S2000, diferenta intre cei doi fiind de 12.6 secunde.

“Este o mare onoare pentru mine sa aduc prima victorie pentru MINI, cu pneuri Pirelli. A fost un raliu fantastic, in care concurenta a fost acerba pe tot parcursul intrecerii: a trebuit sa mergem la maximum, dar in final am reusit ceea ce ne-am propus. Mi-a placut foarte mult aceasta masina: motorul turbo iti permite sa mentii acceleratia apasata permanent, comparativ cu un model Super 2000 conventional, la care pilotezi din viteze.” a declarat Navarra.

Pe 6 si 7 Mai, Navarra va reveni in campionat, in Raliul Costa Smeralda, competitia urmand a se desfasura in paralel cu etapa din Campionatul Mondial de raliuri, unde vor debuta si cele doua modele Countryman WRC, masini pilotate de Dani Sordo şi Kris Meeke.

Modelul pilotat de Navarra nu va fi singurul Countryman S2000 la linia de start Rally Costa Smeralda, aici urmand a se alinia si alte versiuni S2000 de la MINI.

Sursa MINI

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Prima victorie pentru MINI Countryman in motorsport

Comments are closed.