Range Rover Evoque – Preturi pentru Marea Britanie

Desi primele unitati Range Rover Evoque vor ajunge la dealerii din Marea Britanie abia in luna Septembrie, constructorul a anuntat deja preturile pentru noul lor crossover. Evoque va fi oferit in trei variante de motorizare, doua tipuri de caroserii, trei teme in ceea ce priveste designul, plus o multitudine de accesorii.

Preturile pentru modelul in cinci usi (Pure, cutie manuala in sase rapoarte si sistem 2WD) pornesc de la 27.955 lire sterline, iar pentru versiunea cu trei usi dar acelasi tren de rulare, pornesc de la 28.950 lire sterline.

La motorizare discutam despre un turbo diesel de 2.2 litri, cu 150 sau 190 CP, dar si despre un supraalimentat de 2.0 litri injectie directa, care dezvolta 240 CP si care este capabil sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 7.1 secunde.

Nivelurile de echipare sunt in numar de trei, Pure, Prestige si Dynamic, in timp ce optiunile disponibile includ 12 culori pentru finisajul exterior, trei culori pentru acoperis, sapte tipuri de jante, 16 culori contrastante pentru interior si un plafon panoramic.

Land Rover mai ofera si doua pachete speciale. Primul este TECH Pack pentru Pure, care cuprinde navigatie, parbriz incalzit, blocuri optice automate si senzori de ploaie, pretul fiind de 1.900 lire sterline. Cel de al doilea este LUX Pack, este destinat versiunilor Prestige si Dynamic (sistem audio Meridian de 825 W, display touch-screen de 8 inch, sistem Blind spot si Keyless, sistem Park Assist, clima automata si multe altele. Mai jos gasiti toate datele.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Range Rover Evoque – Preturi pentru Marea Britanie

Comments are closed.