BMW Seria 6 Cabriolet a ajuns in Romania

Pe 26 Martie, in cadrul unui eveniment gazduit de catre showroom-ul BoConcept din Bucuresti, a fost prezentat noul BMW Seria 6 Cabrio. Acesta vine in doua variante de motorizare: 640i si 650i, preturile fiind 72.050, respectiv 83.600 euro.

Intre premierele cu care vine noul Seria 6 Cabrio, as aminti motorizarile TwinPower Turbo, cutia de viteze automata cu 8 trepte in standard pentru ambele versiuni, directia integrala, Head-Up Display full color sau display-ul cu tehnologie flat screen.

Tot in standard, modelul mai primeste sistemul Dynamic Driving Control, care permite alegerea modurilor de rulare (de la Confort la Sport+). Aici intra barele stabilizatoare fata/spate controlate electronic, directia, acceleratia sau cutia de viteze. Tot aici as mai aminti tehnologia BMW EfficientDynamics, plus sistemul Start/Stop.

In imagini o sa-l vedeti si pe Jochen Paesen, membru BMW Group Design si cel care a explicat in cadrul prezentarii care a fost tema de inspiratie pentru Seria 6 Cabrio. Si daca nu ati stiut pana acum, aceasta este apa, tema fiind vizibila la suprafata caroseriei, dar si in interiorul masinii, unde formele elegante amintesc de iahturi sau barcile cu motor.

„Am vrut sa aratam ca in spatele tehnologiei de ultimă ora sta un design clasic, elegant si plin de forta. Si cine putea explica mai bine acest lucru decat un membru al echipei de design BMW implicat direct in dezvoltarea acestui model. A fost o prezentare cu adevărat deosebita, pentru ca s-a oferit o prespectiva unica asupra modului in care se creeaza un nou model la BMW. In acelasi timp am avut parte de un decor special, cu doua marci care pun de asemenea accentul pe design: BoConcept si Bang & Olufsen”, a declarat Alex Seremet, Corporate Communication BMW Group Romania.

Marco Schulz, director general BMW Group România, a adaugat: “Sunt cu adevarat speciale momentele in care pot spune cu asa de multa convingere: acesta este cel mai bun automobil din segment. Aveti in fata unul dintre cele mai elegante modele BMW din istorie. Desi este vorba de un cabriolet, noul BMW Seria 6 este un adevarat drivers car, construit pentru placerea de a conduce”.

Noul BMW Seria 6 Cabrio va fi fabricat la Dingolfing, Germania, in acelasi loc cu BMW Seria 5 si Seria 7, garantia acordata acopera 5 ani sau 100.000 km, este transmisibila in cazul in care se schimba proprietarul, dar pachetul poate fi extins cu BMW Service Inclusive sau BMW Service+Repair Inclusive si/sau pentru 6 ani sau 120.000 km.

Sursa BMW

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “BMW Seria 6 Cabriolet a ajuns in Romania

Comments are closed.