Cititorii “auto motor şi sport” au ales: BMW

Revista Auto motor si sport a realizat inca o data sondajul Best cars. Si inca o data, BMW a devenit cea mai apreciata marca de automobile din Romania. Mai mult, nu mai putin de 8 modele BMW s-au asezat frumos pe podium.

Dupa cele trei trofee din 2010, in cadrul studiului din acest an, patru modele au fost desemnate castigatoare. Si avem asa: MINI in clasa mica, BMW Seria 3 in clasa medie, Seria 5 in clasa mare si BMW X6 in clasa off-road. Pozitia a doua a fost ocupata de Seria 1, Seria 7, Z4 si X5. Astfel, din totalul de 8 clase unde sunt reprezentate, BMW si MINI au ocupat primele doua pozitii in 7 dintre clase.

BMW a fost votat nu doar pentru calitate, sportivitate si tehnologie, ci si pentru design. Si dupa ce anul trecut BMW Seria 5 a primit din partea cititorilor revistei AutoBild premiul „AutoBild Design Award”, iata ca si in Romania, modelele care au debutat de curand, au inceput sa fie apreciate.

Pentru cei care nu stiau, o sa spun in cateva cuvinte ce inseamna „Best Cars”: este cel mai cunoscut sondaj de opinie din domeniul auto. Este organizat de “Auto motor und sport” in 16 dintre tarile Europei. Rezultatele sunt centralizate si prelucrate in Germania, iar anul acesta, totalul cititorilor din Romania a ajuns la 4.721.

Sursa BMW

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Cititorii “auto motor şi sport” au ales: BMW

Comments are closed.