Lexus LFA Nurburgring – Imagini si detalii

Lexus a prezentat la Geneva noi upgrade-uri pentru LFA. Toate aceste modificari se gasesc in pachetul Nurburgring, iar cei care vor alege sa-si imbunatateasca masina cu asa ceva, vor primi si cateva lectii de sofat. 🙂

Si ca sa stiti de la bun inceput, doar 50 de clienti se vor bucura de Nurburgring Package, ceea ce inseamna ca discutam despre aproximativ 10% dintre detinatorii de LFA.

Motorul V10 de 4.8 litri primeste un plus de 10 CP, pentru un total de 570 CP. Cutia secventiala in sase rapoarte a fost si ea modificata. Tot din kit mai fac parte cateva panouri din fibra de carbon pentru body, dar si jantele de aliaj incaltate cu pneuri racing.

Toate acestea, permit masinii sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde, chiar daca viteza maxima ramane nemodificata (325 km/h). Multumita noii suspensii, garda la sol coboara cu 10 mm.

Lexus LFA Nurburgring Package costa 70.000 de dolari, gama de culori pentru exterior fiind limitata la negru, negru mat, portocaliu si alb. In Europa, clientii vor primi si scaune din fibra de carbon imbracate in Alcantara, cat si o consola centrala din acelasi material.

Sursa si Foto 1 WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu