Mercedes-Benz SLS AMG de la Mansory

Se numeste Mansory Cormeum si dupa cum bine ati vazut din titlu, este bazat pe Mercedes-Benz SLS AMG. Design-ul si numele apartin lui Kourosh Mansory, proprietarul si designer-ul sef de la Mansory, iar ceea ce vedeti la exterior este doar fibra de carbon, greutatea totala a masinii scazand cu 90 kg.

Kit-ul pentru body contine un nou acoperis, portiere, prize de aer mai mari, aripi putin modificate, praguri laterale, eleron spate si un difuzor nou. Jantele sunt de 20 inch fata/21 inch spate si sunt incaltate cu pneuri Michelin 265/30R20, respectiv 295/25R20. Tunerii n-au uitat nici garda la sol, prin intermediul suspensiilor aceasta coborand cu 20 mm.

In prima faza, motorul a fost modificat pentru a dezvolta 660 CP, dar din cate spun baietii de la Mansory, acum se lucreaza la un nou kit, care va mari herghelia pana la 800 cai putere.

Interiorul primeste piele lucrata manual, cu cusaturi decorative, elemente din fibra de carbon, o consola centrala redesenata, pedalier din aluminiu si un nou volan sport.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu