Morgan 3 Wheeler – Primele imagini reale

Ce vedeti in imagini este un Morgan 3 Wheeler, model care a fost produs in perioada 1909-1953. Insa imaginile pe care le vedeti sunt primele cu versiunea care va fi fabricata in curand.

Noul Morgan beneficiaza de un motor V Twin dezvoltat de catre S&S, are 115 CP si este cuplat la o transmisie in 5 rapoarte (provenita de la Mazda). In prima faza compania spunea ca propulsorul va fi un Harley Davidson „Screaming Eagle” de 100 CP, dar intre timp se pare ca s-au sucit. 🙂

Desi modelul de prezentare (cel pe care-l vedeti si voi) vine cu cateva elemente grafice din domeniul aviatic, eu sper ca acest lucru sa nu ramana si pe versiunea de productie, chiar daca Morgan spune ca doritorii vor putea alege logo-uri si desene care amintesc de armata US sau British Air Force.

Aceeasi tema (aviatia) merge si catre interior, cu o tapiterie din piele si cu un instrumentar de bord asemanator cu cel din avioane. Mansa mai lipseste. 🙂

Premiera lui Morgan 3 Wheeler va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, vanzarile urmand a incepe imdeiat dupa aceea. Pretul de baza este de 25.000 lire sterline.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Morgan 3 Wheeler – Primele imagini reale

Comments are closed.