Fiat 500 by Gucci vine la Geneva

Nu sunt eu fan-ul modelelor facute in colaborare cu marii designeri (la fashion ma refer), dar ce au facut cei de la Fiat impreuna cu Gucci, imi place. Este un Fiat 500 aniversar, model care va fi prezenta la Salonul Auto de la Geneva.

Omul care a „imbracat” masinuta, este Frida Giannini, Director Gucci Creative. Astfel, micutul 500 va fi disponibil in doua combinatii: fie negru cu elemente cromate (cu interior alb-negru), fie alb si cu interior ivory-black.

Ambele versiuni vor purta „incaltaminte” de 16 inch (pneuri 195/45 R16) in culoarea caroseriei si cu logo-ul GG. Pe ici pe colo o sa mai gasiti semnatura renumitei case de moda, plus binecunoscutele dungi in verde si rosu, dungi care se intind aproape pe tot profilul masinii.

Mai mult, versiunea cu motor de 1.4 litri si 100 CP mai primeste la rotile spate etriere in verde Gucci. Dungile firmei vor aparea si la interior, pe scaune, pe schimbatorul de viteze, pe cheie, covorase si pe centurile de siguranta.

Noul Fiat 500 by Gucci va fi disponibil in perioada 1 Aprilie – 30 Iunie, exclusiv prin comanda facuta online la www.500bygucci.com, preturile pornind in Italia de la 17.000 euro. Masina va putea fi comandata si dupa aceea, dar abia din luna Iulie.

Si ca totul sa fie complet, din aceasta colaborare au mai iesit si cateva accesorii: manusi, ochelari de soare, sepci, un ceas, toate acestea urmand a fi disponibile incepand cu luna Aprilie in magazinele Gucci, dar si online.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Fiat 500 by Gucci vine la Geneva

Comments are closed.