Ferrari 458 Italia de la Novitec Rosso

Baietii de la Novitec Rosso au adus modificari noului Ferrari 458 Italia, ecestea fiind si de ordin estetic, si la partea de aerodinamica, dar si sub capota.

Si incepem cu motorul V8 de 4.5 litri, care are acum un plus de 39 CP, lucru ce a fost facut prin modificarea unitatii ECU si prin inlocuirea evacuarii cu una mai usoara, dar si mai performanta. Cuplul a crescut si el de la 540 la 569 Nm. Dupa toate aceste modificari, viteza maxima urca la 330 km/h, cu 5 km/h in plus fata de versiunea standard. Despre sprint nu s-a spus nimic, dar cu siguranta timpul a scazut nitel.

In ceea ce priveste aerodinamica, discutam despre un spoiler frontal, eleron spate si difuzor, toate componentele fiind facute din fibra de carbon. Suspensiile au fost si ele modificate, garda la sol fiind coborata cu 35 mm.

Pentru interior, tunerii pun la dispozitia clientilor o gama larga de culori si diverse elemente de design pentru tapiteria din piele. Tot aici, Novitec Rosso mai aduce cateva elemente din fibra de carbon, si ma refer la consola centrala sau la padelele din spatele volanului.

Si pentru ca tot vine Salonul Auto de la Geneva, cei care vor fi prezenti, vor avea posibilitatea sa vada acolo noul Ferrari modificat de Novitec Rosso.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu