Aston Martin prezinta noul Virage

Aston Martin mai introduce in gama inca doua masini: Virage Coupe si Virage Volante, modele care se pozitioneaza intre DBS si DB9. Poate de aceea si compania spune ca noul Virage aduna in acelasi loc tehnologia de la DBS si confortul si rafinamentul modelului DB9.

Ambele veriuni vor folosi motorul deja cunoscut de catre toata lumea: V12-le de 6.0 litri. Si daca tot spuneam ca se pozitioneaza intre DBS si DB9, acelasi lucru se intampla si in cazul puterii. Daca DBS are 517 CP si 569 Nm, iar DB9 477 CP si 601 Nm, motorul lui Virage va dezvolta 497 CP si 569 Nm. Transmisia folosita va fi cea Touchtronic II in sase rapoarte.

Despre preformante, AM spune ca ar sta cam asa: 0-100 km/h in 4.6 secunde si o viteza maxima de 299 km/h. La partea de tehnologie amintesc doar ADS (Adaptive Damping System), DSC (Dynamic Stability Control) si franele CCM (Carbon Ceramic Matrix).
La exterior cred ca deja ati vazut grila inspirata din One-77, dar si bara fata redesenata, pragurile laterale putin modificate si bara spate revizuita.

Nu stiu daca ar mai trebui sa va spun despre faptul ca luxul interior este acelasi cu care AM ne-a obisnuit: piele mai peste tot, cruise control, navigatie, Bluetooth, plus un sistem audio Aston Martin Premium de 700W cu Dolby Pro Logic II si conexiune iPod.

Clientii care vor dori versiunea coupe, vor putea alege din cele doua variante: 2+2, sau doar cu doua locuri, in cazul celei din urma, prin scoaterea celor doua scaune fiind redusa si greutatea masinii.

Noul Aston Martin Virage va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva, urmand ca imediat dupa aceea sa poata fi gasit la dealeri.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Aston Martin prezinta noul Virage

Comments are closed.