SLP Performance aduce un pachet ZL1 pentru Chevy Camaro

Pentru simplul motiv ca noul Chevy Camaro ZL1 va putea fi gasit pe piata abia de anul viitor, baietii de la SLP Performance au gasit solutia pentru doritori. 🙂 Au pregatit un pachet de tuning ZL1, care se potriveste perfect actualului Camaro SS 2011. Si pentru ca totul sa fie perfect, tunerii au cerut si aprobarea celor de la General Motors, pentru a putea folosi numele „ZL1”.

Bun. Mai intai trebuie sa stiti ca acesta va fi o editie limitata, cu doar 69 unitati fabricate anul acesta. Apoi, vorbim despre Camaro SS ca baza. Ei bine, nu prea s-a mai folosit nimic de la masina pe care o stiti voi. Adica motorul a fost complet schimbat cu unul V8 de 7.0 litri, special construit pentru asta.

Mai avem un nou radiator, un supraalimentator, un nou sistem de admisie si un cover din fibra de carbon. Multumita acestor modificari, totalul cailor putere este de 750, iar viteza maxima a fost limitata electronic la 330 km/h.

Puterea este trimisa integral catre puntea spate prin intermediul unei transmisii manuale in sase rapoarte, iar suspensiile si sistemul de franare (Brembo GT), sunt complet noi. La exterior as mai aminti capota si eleronul de portbagaj, ambele facute din fibra de carbon, spoilerul spate, difuzorul si evacuarea cu conducte din aluminiu, jantele de 20 inch si pneurile Michelin XL Sport PS2.

La interior, elemente din fibra de carbon, covorase ZL1, tapiterie din piele disponibila in 7 nuante, multe logo-uri ZL1 si Chevrolet, dar si o placuta care te va „avertiza” ca este o editie limitata.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu