BMW ofera pentru X6 bancheta spate cu trei locuri

BMW ofera un nou set de optionale pentru modelele X5 si X6, iar pentru cel din urma, ofera si posibilitatea montarii unei banchete spate cu 3 locuri. Deci in curand, doritorii de X6 vor avea posibilitatea sa-si achizitioneze un 5-seater. 🙂

Pentru ca acest lucru sa poata fi facut, consola centrala a fost scoasa. Si daca inca nu sunteti convinsi ca in spate incap trei adulti, dati un ochi in imaginile de mai jos. Bancheta spate cu trei locuri este disponibila pentru toate versiunile X6, inclusiv X6 M, cu o singura exceptie: BMW X6 ActiveHybrid.

Intre noile optiuni pentru cele doua modele, compania mai adauga jante de 20 inch cu finisaj negru gloss, pneuri 275/40R20 fata si 315/35R20 spate, iar incepand din primavara, ambele vor beneficia si de Comfort Access.

Nu in ultimul rand, clientii vor mai avea parte de padele pozitionate in spatele volanului, ConnectDrive care include si BMW Apps, o functie care permite conexiunea prin intermediul iPhone-ului la iTunes, Facebook si Twitter, dar si acces la statiile radio de pe net.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu