Citroen DS4 – The most beautiful car of the year

Pai nici nu se putea altfel. 🙂 A facut ce a facut noul Citroen DS4 si s-a lipit de sufletele oamenilor. Si nu 10-20. Peste 60.000 de votanti, din 62 de tari. Iar pe 27 Ianuarie, in cadrul unei ceremonii oficiale a celei de a 26-a editie a Festivalului International al Automobilului, Frederic Banzet, directorul general Citroen, a si primit premiul. Alaturi de recunoasterea publicului larg, un juriu compus din personalitati din lumea design-ului, sportului, culturii si media, a mai acordat si premiul pentru „Cel mai frumos interior”.

Daca bine va mai aduceti aminte, Citroen DS4 a fost prezentat in Octombrie 2010 la Salonul Auto de la Paris. Nu stiu daca mai e cazul sa va retin cu tot felul de date tehnice. Rolul articolului a fost doar de a va spune despre premiu. Oricum, daca doriti sa citit mai multe, dati un click aici Tot aici veti vedea si mai multe imagini.

Citroen DS4 este o noua demonstratie de „Creative Technologie” a marcii, acesta inscriindu-se perfect in filosofia liniei DS, prin amestecul atragator de elemente de design, placere la condus, arhitectura iteligenta si rafinament. Alaturi de toate elementele care alcatuiesc imaginea modelului la exterior, interiorul emana putere, dinamism si rafinament, cu un bord sculptural placut la atingere si cu parbrizul panoramic care se prelungeste cu plafonul.

Si nu se cade sa nu-i mentionam si pe ceilalti ocupanti ai podiumului. Pe locul doi este BMW Seria 5, pe 3 Honda CR-Z, iar pe pozitia 4 s-a situat Renault Wind.

Cam asta-i. Felicitari, Citroen! Intr-adevar ati facut o masina frumoasa. 🙂

Sursa Citroen

Ina o imagine in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Citroen DS4 – The most beautiful car of the year

Comments are closed.