Fiat Freemont debuteaza la Geneva

Fiat a dezvaluit primele imagini cu noul Freemont, un fel de Dodge Journey „rebrenduit”, un model care va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva in luna Martie.

Cred ca putem face o comparatie intre acesta si Dodge, Freemont avand bare modificate, o grila revizuita, blocuri optice spate cu lumini LED, dar si mici modificari la suspensii si la directie.

Vor exista doua niveluri de echipare, entry-level-ul avand sapte scaune, clima in trei zone, sistem keyless, cruise control, un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS – tire pressure monitoring system), lumini de ceata, sistem infrotainment cu touchscreen si un cargo cu o capacitate de 1.461 litri. La varful de gama se mai adauga conexiunea Bluetooth, senzori de parcare, blocuri optice automate, bare de acoperis, geamuri fumurii si jante de 17 inch.

La momentul lansarii, noul model va beneficia de un sistem FWD, cu un motor MultiJet de 2.0 litri si 140 sau 170 CP, cuplat la o transmisie manuala. Ulterior va fi lansata si versiunea AWD, cu transmisie automata, motoarele disponibile fiind 2.0 litri cu 170 CP si un V6 benzina, de 3.6 litri si 276 CP.

Sursa WCF

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu