Kia KV7 Concept este prezent la NAIAS

Tare ciudate mi se mai par mie van-urile astea cu usi gullwing… Nu stiu de ce, dar nu-mi plac. Este si cazul noului Kia KV7 Concept, model ce a fost prezentat zilele acestea la NAIAS. Stiu, este doar un studiu, dar totusi…

Desi la exterior poate nu pare, interiorul este unul futurist, cu o bancheta spate si cu scaune ce seamana mai mult cu niste fotolii, iar scaunul soferului si al pasagerului dreapta, la fel ca si celelalte, pot fi rotite atunci cand se face o pauza undeva pe traseu. Teoretic, numarul pasagerilor care incap ar fi de 7. Spun toeretic, pentru ca practic, nu prea vad cum ar sta. Sau stau foarte inghesuiti, si ma refer la bancheta.

Ce vedeti pe podea este lemn de tec, intre scaunele spate o sa observati si o masuta, cu un ecran care poate fi folosit pentru gaming sau pentru internet, iar bordul este in totalitate un ecran.

Asa cum spuneam, daca interiorul este placut si plin de tehnologie, exteriorul, cel putin pe mine, ma duce cu gandul la masinile din care te astepti sa iasa niste mascati si sa te bage fara prea multe comentarii in duba din dotare. Are o lungime de 4.873 mm, o inaltime de 1.729 mm si un ampatament de 3.100 mm.

Motorul folosit este un 2.0 GDI turbo, care dezvolta 285 CP/365 Nm si care este ajutat de o transmisie automata.

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu