Luxgen prezinta la Salonul Auto de la Taipei doua editii speciale

Iata si doua modele noi de la Luxgen. Cine e Luxgen? Este primul fabricant de automobile din Taiwan, subsidiar al companiei Yulon Motor Co., cunoscuti mai mult pentru modelele Nissan pe care le fabrica sub licenta. Primele modele lansate de ei au aparut anul trecut, iar acum ne prezinta inca doua editii speciale care au fost dezvaluite la Salonul Auto de la Taipei: Luxgen7 SUV Sports si Luxgen7 MPV Elegance.

Luxgen7 SUV Sports este, asa cum si numele o spune, un model ceva mai sport, cu un finisaj negru, dar si cu elemente de culoare rosie la bare, praguri laterale, oglinzile retrovizoare si barele de acoperis. Alaturi de acestea constructorul a mai adaugat blocuri optice fumurii, elemente din fibra de carbon (grila frontala sau suporturile pentru conductele de evacuare).

Desi nu sunt poze si cu interiorul, Luxgen spune ca aceeasi combinatie de rosu si negru de la exterior merge si in interior, iar printre materialele folosite exista suede-ul (pentru scaune si volan), alaturi de elemente decorative din fibra de carbon (consola centrala) si pedalierul din aluminiu.

In cazul lui Luxgen7 MPV Elegance discutam doar despre negru, dar si cateva mici detalii cromate, jante de 20 inch, iar in interior, peste standard, constructorul a mai adus suede in doua tonuri de culoare, piele pentru volan si cateva elemente din lemn. Lux, nene. 🙂

Sursa Carscoop

Inca o imagine in continuare

Author: Sorin Grumazescu