Abarth Monza Special Edition de la Romeo Ferraris

E Abarth, e Romeo Ferraris si se numeste Abarth Monza Special Edition, deci e clar ca discutam despre sportivitate si putere, chiar daca avem de a face cu un model micut.

Motorul de 1.4 litri de pe standard, a fost atat de muncit, incat dupa toate modificarile cu ECU, evacuare si altele, totalul cailor putere de sub capota a ajuns la 260. Cu ajutorul unei transmisii secventiale in sase rapoarte, puterea se duce integral catre puntea fata.

Noul Monza este dotat cu jante de 17 inch semnate Romeo Ferraris, incaltate cu pneuri Yokohama Parada, dar are si un sistem de franare de la Brembo si suspensii sport.

La exterior, imaginile spun totul: un splitter fata din fibra de carbon, priza de aer pe capota, difuzor spate, carcasele oglinzilor retrovizoare de culoare neagra, asortate cu manerele portierelor, si multe altele.

Albul, cat si dungile rosii si albastre de la exterior s-au dus si catre interior, materialele folosite fiind din piele si Alcantara. Acest lucru il veti vedea, printre altele, pe scaunele sport care merg de minune la acest model.

N-arata rau deloc. Pacat ca vor fi construite doar 10 unitati. 🙂

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu