GMC Sierra All Terrain HD debuteaza la NAIAS

Desi mai e putin pana cand va incepe urmatoarea editie NAIAS (North American International Auto Show) unde modelul va fi prezent, baietii de la GMC au dezvaluit noul Sierra All Terrain HD.

Teoretic, acesta ar fi cel mai puternic truck creat pana acum si nu este altceva decat un Sierra HD foarte mult imbunatatit. Comparativ cu versiunea standard, conceptul este mai scurt, mai lat si mai inalt, si a fost dotat cu tot felul de diferentiale, bare stabilizatoare si echipamente off-road.

Imaginea a fost imbunatatita multumita catorva componente: o grila masiva, lumini LED, jante de 20 inch, pneuri BFGoodrich KM2, iar in partea din spate, la bena, o sa vedeti doua compartimente pozitionate de o parte si de alta a masinii, compartimente care ascund o priza de 110 volt si un compresor de aer.

Pentru moment nu sunt imagini cu interiorul, dar compania ne asigura ca o sa gasim scaune imbracate in piele de doua nuante, elemente cromate si o navigatie de ultima generatie cu un hard de 80 GB.

Puterea vine de la un V8 Duramax de 6.6 litri. Acesta dezvolta 397 cai putere si 1.037 Nm. Performantele nu au fost dezvaluite. Dar pe cine intereseaza viteza maxima sau sprintul? Masina asta e facuta sa faca treaba, nu sa alerge la curse. Oricum, se pare ca are o capacitate de incarcare de pana la 1.225 kg si poate tracta pana la 5.896 kg.

Sursa Autoblog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu