Brabus aduce pentru Tesla Roadster un nou pachet „green”

Noul Tesla Roadster „verde” a aparut dupa o colaborare intre divizia Zero Emission de la Brabus, compania RWE si Tesla. Alaturi de modificarile de interior si exterior, pachetul „green” mai cuprinde si mica statie de reincarcare pentru fiecare client in parte.

Comparativ cu o priza obisnuita, statia de incarcare pe care acestia o ofera face treaba mult mai repede. Ca sa fie mai clar, Tesla Roadster se poate „incarca” in mai putin de sase ore si poate asigura o autonomie de 350 km.

Si pentru ca de masina s-au ocupat cei de la Brabus, avem o multitudine de upgrade-uri: la exterior o prelungire din fibra de carbon bara fata, lumini de zi LED, la spate un difuzor si un eleron discret, iar la interior o combinatie de piele perforata si Alcantara, logo-uri Brabus si altele.

Caroseria poate fi vopsita in orice culoare, jantele sunt de tip Monoblock S si masoara 19 inch fata si 20 inch spate. Iar pentru o imagine cat mai placuta, jantele sunt de culoare neagra dar au si un inel in aceeasi culoare cu caroseria.

Arata bine. Imi place. Pana la urma, e Brabus, frate. 🙂

Sursa Autoevolution

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu