Sculptura “Rechin” construita din piese BMW

Visualart Challenge este un eveniment organizat de catre comunitatea online Visualart.ro. Anul acesta s-a desfasurat in perioada Octombrie-Noiembrie, iar tema aleasa a fost „Viteza”. Au fost peste 90 de participanti cu 120 de lucrari ce au cuprins sculptura, desenul, fotografia, pictura si chiar animatii 3D. Dintre acestea, cele mai bune lucrari le veti putea vedea reunite in cadrul unei expozitii la libraria Triptic, str. Alecu Russo nr. 8, in perioada 6 – 20 Decembrie.

Cel care a ocupat prima pozitie se numeste Alexandru Mirea si este castigatorul unui premiu de 2500 euro, iar lucrarea sa este un rechin care depaseste 6 metri lungime si este facut doar din componente de BMW, metal si cauciuc. Ideea? Un vehicul care se transforma treptat in rechin. Si daca nu va mai aduceti aminte cine e Alexandru Mirea, va spun eu: este cel care anul trecut a ocupat a doua pozitie cu un BMW Z4 facut integral din peste 4.000 de cocori origami.

„Suntem incantati ca suntem alaturi de Visualart in aceasta competitie. A fost o tema deosebit de generoasa care este foarte apropiata marcii: Viteza este unul dintre ingredientele principale ale placerii de a conduce, insa fiecare are o interpretare foarte personala a acestui concept. Dorim sa multumim tuturor celor care au participat si au dat valoare acestei competitii si suntem incantati ca marca noastra a putut fi sursa de inspiratie pentru tinerii artisti incă o dată. Salutam si deschiderea celorlalti parteneri, Gealan şi Astra Asigurări. Prin sustinerea lor competitia a putut sa creasca si sa ofere mai multa valoare comunitatii“, a declarat Alex Şeremet, Corporate Communications Manager BMW Group Romania.

Premiile de anul acesta au fost in valoare de peste 5.000 euro, dar Visualart Challenge a venit si cu o serie de workshop-uri importante cu artisti consacrati, iar competitia s-a dorit a fi un instrument de afirmare pentru artistii cu cele mai valoroase lucrari inscrise in concurs.

Sursa BMW

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu