MINI E Police Look Concept de la AC Schnitzer

Noul MINI E Police Look Concept al celor de la AC Schnitzer va putea fi admirat anul acesta la Essen Motor Show, ideea din spatele acestui concept fiind de a combina tuning-ul cu toate elementele standard ce tin de o masina a politiei.

Puterea vine de la motorul electric de 204 CP si 220 Nm, sprintul 0-100 km/h fiind facut in 8.5 secunde, iar viteza maxima fiind limitata la 152 km/h.

Pentru exterior, la finisaj s-a folosit clasica nuanta Polizei, sistemele luminoase de avertizare nu lipsesc, barele fata-spate au fost modificate, s-au adaugat praguri laterale, prize de aer pe capota si un eleron mai mare pentru acoperis.

Tunerii au ales jante de 18 inch incaltate cu pneuri Hankook Ventus S1 Evo, dar si un sistem de franare cu discuri ventilate de 328 mm fata si etriere in 4 pistoane, plus un kit pentru suspensii.

La interior, un pedalier din aluminiu, un maner pentru frana de mana din acelasi material, covorase noi, elemente de culoare albastra care se asorteaza cu exteriorul.

Cei de la AC Schnitzer spun ca accesoriile gasite pe acest concept, sunt fie disponibile, fie urmeaza sa fie, pentru toate modelele MINI.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu