Corvette Stingray Concept Replica de la Z&M Customs

La Salonul Auto de la Chicago de anul trecut, Chevrolet a dezvaluit noul Corvette Stingray Concept, model care a β€žjucat” si in Transformers II – Revenge of the Fallen, fiind, asa cum toata lumea-l stie, autobot-ul Sideswipe. Si ce s-au gandit cei de la Z&M Customs, daca tot masina n-a ajuns sa fie produsa? Sa faca o replica pe care sa o poata scoate la vanzare.

Replica nu e nici prea-prea, nici foarte-foarte, si mai mult, nu stiu cat de street-legal e… Acest Stingray este bazat pe versiunea C6 Corvette, cu un motor V8 LS2 de 440 CP, cuplat la o transmisie automata in sase rapoarte. Caroseria e vopsita in Jet Stream Blue, are blocuri optice LED, iar la partea din spate o sa vedeti cele patru conducte ale evacuarii, exact ca in cazul conceptului.

Corvette Stingray Concept Replica este de vanzare pe eBay, pretul de licitatie actual fiind de 35.666 de dolari, dar cei care au facut masina vor cel putin 42.500 de dolari. Daca mai pui in calcul si cele 29.111 de mile aratate la bord si, asa cum spuneam la inceput, faptul ca nu stiu cat de legala e, oare merita?

Link eBay via Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Corvette Stingray Concept Replica de la Z&M Customs

Comments are closed.