Porsche Cayenne de la SpeedART

Tot la Essen Motor Show va fi prezent si un Porsche Cayenne cu un body kit numit TITAN EVO, kit facut de SpeedART si destinat celei de a doua generatii de Cayenne, deci inclusiv pentru versiunea hibrid.

Barele fata/spate, arcurile mai mari ale rotilor, pragurile laterale, evacuarea dubla cu un sound control pentru Cayenne Turbo si hibrid, dar si una sport pentru versiunea Diesel, sunt doar cateva din modificarile pe care tunerii le-au pregatit. Jantele oferite sunt de 23 inch, iar pneurile sunt de 315/25.

SpeedART n-a uitat nici motorul, pentru diesel aducand 50 CP si 70 Nm. Cayenne S Hybrid primeste si el 70 CP si 50 Nm, totalul fiind de 450 CP si 630 Nm. Sprintul este realizat in 5.9 secunde pana la 100 km/h, la fel fiind si pentru Cayenne S V8. Pentru versiunea Turbo, puterile disponibile sunt 550, 570 si 600 CP.

La partea de suspensii se poate opta pentru un modul electronic care coboara garda la sol, dar pot fi adaugate si niscaiva arcuri sport.

La interior, tunerii pot modifica totul exact asa cum isi doreste clientul: scaune sport, culori speciale pentru interior, un sistem entertainment pentru pasagerii spate, conexiune integrata pentru iPad si iPhone.

Sursa Motorward

Inca doua imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu