Danny Ungur a castigat Dementor Rally Show

Danny Ungur a terminat in forta Citroen Racing Trophy Romania 2010, impunandu-se la grupa A in Dementor Rally Show si invingandu-l in finala pe Vlad Cosma. Cei patru piloti inscrisi la start in Citroen Racing Trophy Romania au fost Vlad Cosma, Danny Ungur, Nistor Duval si Alex Filip. Acestia au concurat pe Citroen C2 R2 Max si dint totalul de 4.000 de euro pusi in joc, au plecat acasa cu 2.800 euro.

In prima mansa a grupei A, Danny Ungur a fost cel mai rapid pilot, Vlad Cosma si Alex Filip asigurandu-si si ei un loc in semifinale. Nistor Duval a reusit sa termine pe locul 6. „Nu m-am simtit deloc bine aici. Am mers cu un copilot nou si nu mi-am intrat deloc in ritm. As fi vrut sa termin pe podium aici, dar din pacate nu s-a putut”, a declarat Nistor Duval.

In prima semifinala, Vlad Cosma a terminat cu scorul de 2 la 1, invingandu-l pe Sebastian Barbu care a concurat tot pe un Citroen C2 R2 Max, iar in cea de a doua semifinala, Danny Ungur s-a impus in fata lui Alex Filip cu scorul de 2 la 0.

Finala mica a fost castigata de catre Sebastian Barbu, iar in finala mare si-au disputat suprematia Vlad Cosma si Danny Ungur. Prima mansa a fost castigata de Vlad, dar in cea de a doua, Danny Ungur a reusit sa revina in forta, castigand pentru a doua oara Dementor Rally Show. „Aici, in 2009, am castigat pentru prima oara in Citroen Racing Trophy Romania. Sunt foarte fericit ca am reusit sa castig din nou si, cel mai probabil, anul viitor voi merge mai departe in acest trofeu tot cu un Citroen C2 R2 Max”, a spus Danny Ungur, castigatorul marelui premiu de 1.000 Euro.

Dementor Rally Show a avut si un invitat special, mai exact Dani Otil, fiind copilotul lui Vlad Cosma in cadrul uneia dintre manse. „Atmosfera in timpul cursei a fost una incedibila. Imi place mult aceasta masina, mai ales ca am si condus-o in urma cu ceva vreme chiar daca nu in regim de cursa. M-am simtiti excelent alaturi de pilotii din Citroen Racing Trophy Romania si eram sigur ca Danny Ungur va castiga aici”, a spus Dani Otil.

Sursa Citroen

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu