Fiat prezinta mai multe modele la Salonul Auto de la Sao Paulo

Tinand cont de faptul ca anul viitor Fiat va celebra cea de a 35-a aniversare in Brazilia, la editia Salonului Auto de la Sao Paulo de anul acesta, compania aduce nu mai putin de 30 de modele. Intre acestea, Fiat Uno Cabrio, Fiat Mio (pe care vi l-am prezentat cu cateva zile in urma, dar atunci nu aveam imagini de calitate), noul Uno Sporting, sau Fiat Bravo.

Fiat Uno Cabrio este un concept cu doua locuri si este versiunea drop top a modelului Uno supermini pentru piata din America de Sud. Intr-adevar, a pierdut bancheta spate si acoperisul, dar a primit un body cu o imagine mai agresiva, cu bare fata/spate redesenate si jante de 17 inch. La fel ca la Punto T-Jet, motorizarea este asigurata de un turbo de 1.4 litri care dezvolta 152 CP si care poate duce noul Cabrio pana la 200 km/h.

Despre Mio sau FCC III nu va mai povestesc, pentru ca asa cum spuneam la inceputul articolului, am facut-o cu cateva zile in urma.

Si Sporting este tot o varianta a lui Uno supermini. Beneficiaza de un motor de 1.4 litri in 4 cilindri, care dezvolta 85 CP atunci cand foloseste benzina, si 88 CP atunci cand foloseste etanol. Printre altele, masinuta a primit un kit pentru caroserie, eleron de acoperis, conducte de evacuare cromate, jante de 15 inch, pneuri 185/60 R15 si o garda la sol coborata cu 20 mm.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Fiat prezinta mai multe modele la Salonul Auto de la Sao Paulo

Comments are closed.