Chrysler aduce cateva modele la SEMA

Cel care va fi prezent anul acesta la SEMA cu cel mai mare numar de masini, este de departe Chrysler care va aduce nu mai putin de 35 de vehicule. Primul mentionat este Dodge Challenger SRT8 392 2011, un model cu motor V8 HEMI de 477 CP si 637 Nm, un motor despre care Ralph Gilles, CEO Dodge spune ca ar fi cu 15-20 procente mai eficient decat predecesorul.

Alaturi de Challenger va sta si un Charger RedLine, un model cu suspensii coborate, capota din aluminiu, prelungire spoiler frontal din fibra de carbon, jante de 22 inch, si un motor V8 HEMI de 5.7 litri care a primit si o noua evacuare.

Ca sa fie si ca un fel de promovare, Dodge mai aduce noul Durango Citadel Black & Tan, un model cu o grila noua, evacuare din otel inoxidabil, o suspensie coborata si jante de 22 inch.

Urmeaza Jeep cu Wrangler Sahara Mopar Edition (jante, pneuri, bare din otel si un winch nou), un Jeep Grand Cherokee Off-Road Edition (garda inalta la sol, carlige de remorcare, pneuri de 33 inch BFG Mud-Terrain), dar si un mai „cuminte” Jeep Street Cherokee (motor V8 HEMI de 5.7 litri, blocuri optice inchise la culoare si jante de 22 inch).

Dupa ce v-am prezentat atatia „uriasi”, trebuia sa va prezint si un „piticut”. Adica Fiat 500 care a primit un kit erodinamic, o suspensie coborata si jante Alcoa de 15 inch.

Sursa Autoblog

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu