LA Auto Show Design Challenge

A inceput cea de a saptea editie LA Auto Show Design Challenge, concurs in care participantii trebuie sa prezinte un vehicul care ar cantari 454 kg, care poate gazdui pana la 4 pasageri, care este in acelasi timp si confortabil si sigur, dar care sa ofere si performante.

Intre conceptele prezentate de designeri gasim urmatoarele: Cadillac Aera, Honda Air, Mazda MX-0, Nissan iV, Maybach DRS, Toyota Nori, Mercedes Biome, Smart 454 WWT, Volvo Air.

Si cateva cuvinte despre unele dintre modele: Cadillac Aera este un 2+2 cu o autonomie de 1.000 mile, Honda Air vine cu un design inspirat dupa un roller coaster, Mazda MX-0 are la baza Mazda MX-5, dar unele componente au fost inlocuite cu materiale mult mai usoare, iar Nissan iV beneficiaza de un frame biopolymer.

Mercedes prezinta conceptul Biome, un vehicul care „creste din doua seminte. Din prima, care este steaua frontala, creste interiorul, in timp ce din cea de a doua, capsula, se dezvolta exteriorul masinii.”

Cam asta-i pe scurt. Daca doriti mai multe explicatii, le gasiti la amicii de la Carscoop sau pe site-ul oficial LA Auto Show. Si sa nu uit: castigatorul va fi anuntat pe 18 Noiembrie.

Sursa Carscoop Part 1 si Part 2

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “LA Auto Show Design Challenge

Comments are closed.