Fiat Mio – Sau cum a aparut FCC III Concept

Fiat Mio cunoscut si sub numele de FCC III Concept, este produsul unei colaborari la nivel mondial, colaborare gazduita chiar de Fiat pe site-ul FiatMio.cc. Incepand cu luna August 2009 si pana luna aceasta, peste doua milioane de oameni din 160 de tari au vizitat site-ul pe care-l mentionam. 17 mii dintre acestia s-au inregistrat, si mai mult de 10.000 de idei au fost postate pentru a ajuta la design-ul noului model.

Dupa ce Fiat a tras concluziile in urma tuturor comentariilor, s-au apucat si de design-ul masinii. Daca ar fi sa concluzionam in cateva cuvinte tot ce au spus miile alea de oameni, masina ar trebui sa fie un vehicul urban compact si economic. Ar trebui sa foloseasca energie elternativa si la constructia lui ar trebui folosite materiale ecologice. La partea de tehnologie ar trebui sa aiba cel putin un telefon integrat, media player, GPS, ecrane touchscreen, Head-up display si un sistem de autodiagnosticare.

Design-ul este unul care clar te duce cu gandul la viitor, masinuta are blocuri optice fata care atunci cand nu sunt folosite sunt camuflate de un panou gloss black, care da si o imagine placuta masinii, iar rotile au fost acoperite tocmai pentru a imbunatati performantele.

Interiorul este foarte primitor (si asta multumita suprafetelor vitrate), poate gazdui doi pasageri, iar toate gadget-urile sunt pozitionate in asa fel incat accesul sa fie cat se poate de simplu.

Poate cel mai important aspect al acestui vehicul este urmatorul: Fiat Mio a fost facuta pentru o lume in care soferul poate fi un simplu pasager, masina avand capacitatea de a se autoconduce.

Si sa nu uit dimensiunile, ca sa va faceti o idee cam cat e de mare: 2.500 mm lungime, 1.560 mm latime si 1.530 mm inaltime. Asteptam si imagini de o calitate mai buna.

Sursa Diseno Art

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

2 thoughts on “Fiat Mio – Sau cum a aparut FCC III Concept

Comments are closed.