Dodge Charger 2011 – Primele imagini si informatii

Dodge a prezentat primele imagini si detalii cu noul Charger 2011, un model ce va intra pe piata anul viitor. Intre noutatile modelului 2011 ar fi bara fata cu o alura destul de agresiva, grila de mari dimensiuni sau luminile spate cu nu mai putin de 164 LED-uri.

Desi inca nu au aparut si imagini cu interiorul, constructorul spune ca a avut grija sa-l doteze printre altele, cu un volan in trei spite, materiale de cea mai buna calitate, tehnologii de ultima ora si navigatie Garmin. Adaptive cruise control face si el parte din lista noutatilor.

Un Pentastar V6 de 3.6 litri sta sa scoata cam 309 CP si 363 Nm, dar nu singur. Va exista si optiunea HEMI V8 de 5.7 litri, cu 384 CP si 555 Nm. Ca si pana acum, pe standard este disponibil sistemul rear-wheel-drive, dar se poate opta si pentru sistemul AWD.

Mai multe informatii si cu siguranta si imagini, vor fi dezvaluite cat mai aproape de data lansarii.

Sursa LeftLane

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Dodge Charger 2011 – Primele imagini si informatii

  1. This Car Is Gorges.. I’ve Been Looking For The 2011 Charger For A While… And I See A Post On Twitter, So I’m Like It’s To Good To Be True. When I Clicked And Saw!!! My Eyes Melted With Happiness. Can’t Wait Till It Comes Out.. I’ma Be The 1st On The Streets Of Atlanta To Have One.. FULLY OWNED!!!!! 🙂

Comments are closed.